An Unbiased View of سردرد خوشه ای
An Unbiased View of سردرد خوشه ای
Blog Article
تو را به نامى سوگند مىدهم که با آن آدم را آفریدى و خلقتش را کامل گردانیدى که بر محمّد (صلی الله علیه وآله) و آل محمّد (صلی الله علیه وآله) درود بفرستى و فلانى فرزند فلانى را شفا بدهى
افزایش قابل توجهی دفعات بروز سردرد یا تغییر خصوصیات آن
برای سردرد شدید باید به دکتر مغز و اعصاب خوب مراجعه کنید. تخصص مغز و اعصاب تنها رشتهای است که به طور تخصصی در زمینه درمان انواع سردرد شامل سردرد خوشهای (کلاستر)، سردرد سینوزیتی، میگرنی، عصبی (تنشی) و … فعالیت میکند.
همچنین بخوانید: متن دعای یستشیر برای ازدواج، روزی و حاجت روایی + صوتی
درمان شامل استراحت کردن و محدود کردن فعالیت بدنی میشود. درمان علائم بیماری هم بسیار حیاتی است. بهعنوان مثال، پزشک باید نسبت به درمان سردرد اقدام کند و روانپزشک باید هر گونه احساس افسردگی یا اضطراب را برطرف کند.
چه مواد خوراکی سردرد قاعدگی را تشدید میکند؟ الکل، قندهای مصنوعی، انواع لبنیات، پنیرهای کهنه (بلوچیز، چدار، گودا و غیره)، لوبیا، اعتیاد به کافئین و گوشتهای فرآوریشده (مثل سوسیس، کالباس، سالامی، بیکن و غیره)، شکلات، گوجه، پیاز، مواد غذایی شور و سویا سس میتوانند باعث تحریک سردردهای پریود شوند.
از جمله داروهای این دسته میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
سردردهای تنشی: این سردرد مرد سردردها بیشتر ناشی از افزایش استرس هستند.
در انواع سردردهای اولیه، خود سردرد به عنوان عامل اصلی و یک اختلال نورولوژیک شناخته میشود و منشا ایجاد اختلال و درد در این سردردها، معمولا به طور دقیق شناخته شده نیست.
درصورتیکه علاوه بر سردرد علائم زیر را دارید به اورژانس مراجعه کنید. این علائم ارتباطی به پریود ندارند و نیاز به بررسی سریع دارند.
ماساژ انگشت کوچک دست و پا میتواند به رفع سردردهای میگرنی شما کمک بسیاری کند.
سردرد ثانویه همواره نشانه یا عارضهای ناشی از یک بیماری و اختلال دیگر است ک باید تشخیص داده شده و درمان شود.
“اللَّهُمَّ إِنَّکَ لَسْتَ بِإِلَهٍ اسْتَحْدَثْنَاهُ وَلاَ بِرَبٍّ يَبِيدُ ذِكْرُهُ وَلاَ مَعَکَ شُرَكَاءُ يَقْضُونَ مَعَکَ وَلاَ كَانَ قَبْلَکَ إِلَهٌ نَدْعُوهُ وَنَتَعَوَّذُ بِهِ وَنَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ وَنَدَعُکَ وَلاَ أَعَانَکَ عَلَى خَلْقِنَا مِنْ أَحَدٍ فَنَشُكُّ فِيکَ لاَ إِلَهَ إِلّاَ أَنْتَ وَحْدَکَ لاَ شَرِيکَ لَکَ عَافِ فُلاَنَ بْنَ فُلاَنَةَ وَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَأَهْلِ بَيْتِهِ”
پزشکی امروز بیش از شناخت عامل میگرن، بر روشهای مختلف مهار سردردهای میگرن و شدت علائم بیماران متمرکز شده است. هرچند که پژوهشگران همواره در حال ادامه تحقیقات بر روی علتهای مختلف مولکولی، ژنتیکی، عروقی و هورمونی موثر در ایجاد میگرن هستند و روزانه یافتههای بیشتری بر دانستههای علمی درباره منشا میگرن افزوده میشود.